Palkinnot on jaettu

Finnish Crosskart Challenge 2016 sarjan palkinnot on jaettu ja Xtrem luokan mitalit menivät seuraavasti.

1. Toni Reunanen
2. JP Perämäki
3. Stefan Henkola

Sarjan voitosta Toni Reunanen sai myös palkintona osallistumisen yhteen kolmen tunnin RCN- kilpailuun, joka ajetaan Nürburgring 20 km mittaisella erittäin haastavalla radalla, jossa ajokkina toimii BMW M3. Siitä lisää sitten keväällä oikein videon voimin. Katsotaan miten ukon käy.

 

Vuoden kuljettaja Jari Rajala
Vuoden positiivisin kuljettaja Reima Tuuva

 

Aikaa kauden 2017 avaavaan kilpailuun Salossa, Erkka Korpiahon tekemällä loistavalla radalla, on vain 70 päivää. Paljon on myös jännitystä ilmassa, kun luokkia ja kuljettajia tulee lisää. Uusia luokkia ovat: Mini, 85-, 125- ja 250 -kuutioiset. Vanhana sarjassa jatkaa Xtrem. Vierailevia kuljettajia eri maista huhujen mukaan on tulossa mm: Ranskasta, Virosta, Italiasta, Norjasta sekä pieniin luokkiin myös Venäjältä. Testejä ajetaan jo kiivaasti eri luokan autoilla ympäri Suomea. Suurella jännityksellä jäämme odottamaan, kuka kruunataan sarjan voittoon kauden lopussa kussakin luokassa.


FCC & sosiaalinen media

Osallistu keskusteluun ja tutustu muihin lajin harrastajiin helposti Facebookin avustuksella. FCC:n löydät Facebookista klikkaamalla tähän.