Mikä on fcc?

Sarjassa ajetaan huipputehokkailla Crosskart autoilla, joiden suorituskyky on huikea: Kuivapaino 312 kg, tehoa 150hv, kiihtyy 0-100 km/h ~3,1 sekunnissa. Autossa on nopea ohjaus, tehokkaat jarrut, suorakytkentävaihteisto ja toimiva alusta, jotka tekevät autosta yhden maailman nopeimmista kilpa-autoista.

Finnish Crosskart Challenge -sarja on harrastajalähtöinen kilpasarja missä kilpailija on ensisijalla. Sarjan osakilpailuissa ajetaan eikä esitellä varikolla uutta hienoa ajopukua. Kisapäivän jälkeen kuljettaja tietää antaneensa kaiken. Sarjaan on otettu vivahteita eri kilpasarjoista mitkä toimivat, sarja on intensiivinen, vauhdikas, monipuolinen ja ennen kaikkea mukava. 

Sarjan tavoitteena on kasvaa Suomen suosituimmaksi ja kovatasoisimmaksi sarjaksi. Kun kurkistaa kilpailijaluetteloon, niin kova taso on ollut alusta saakka. Sarjan monipuolisuus on yksi valttikortti, aina tulee jotain uutta ja kehitystyö ei lopu koskaan, innovatiivinen ja kokenut hallitus pystyy viemään kilpailut joka vuosi aina mielenkiintoisimpiin paikkoihin.
Sarjassa ajetaan jäällä, lumella, soralla, asfaltilla, sprinttiä, rataa, rallicrossia, ja kaikkea muuta mahdollista. Joten kuljettajan täytyy osata kaikki alustat ja kilpailutilanteet. Loppuvuodesta sarjassa kruunataan monipuolinen taituri.

 

Auton vuokraus kisoihin:

Speedweekend Team +358 400 726 088

info@speedweekend.fi   

 

Kouvola Circuit Oy +358 400 870 275

office@kouvolacircuit.com

 

 
Jacko Racing T:mi +358 40 9000 129
jaakko@jacko.fi 

  


FCC & sosiaalinen media

Osallistu keskusteluun ja tutustu muihin lajin harrastajiin helposti Facebookin avustuksella. FCC:n löydät Facebookista klikkaamalla tähän.